Episcopia Sloboziei și Călărașilor - Protopopiatul Oltenița

“Start spre performanță” în Parohia Prozanic

TINERETE, EDUCAȚIE, LITERATURĂ - Administrator - 2017-03-12 22:14:20

Sâmbătă, 4 martie 2017, în contextul activităților desfășurate în cadrul proiectului TINEREȚE, EDUCAȚIE, LITERATURĂ, prin binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în parohia Sfântul Gheorghe – Prozanic din cadrul Protopopiatului Olteniţa, a avut loc iniţierea în programul “Start spre performanţă”, program destinat elevilor din clasele primare, din parohie, care au calificativul foarte bine la limba engleză spre a participa la concursuri/olimpiade şcolare.
Activitatea s-a desfășurat, la iniţiativa doamnei profesor Elena Niţă şi deopotrivă la implicarea și entuziasmul elevilor. Întâlnirea a avut loc într-o sală de curs a școlii primare din parohie. Astfel, elevii au avut ocazia de a lucra şi de a se familiariza cu exerciţii şi provocări cu dificultate, specifice examenelor de performanţă. Aşadar, mai este de lucru mult, punctual, consecvent şi implicat!
Întâlnirea din după amiaza zilei de sâmbătă 4 martie 2017 s-a terminat prin rostirea rugăciunii “Cuvine-se cu adevărat”.


A consemnat profesor, Elena Niță – Parohia Sfântul Gheorghe – Prozanic


Search