1 Noiembrie 2019 – se împlinesc doi ani de când doamna preoteasă Elena, a trecut la Domnul

În urmă cu doi ani, în zorii zilei de 01 noiembrie, soția mea – Doamna preoteasă a Parohiei Sfântul Gheorghe – Prozanic, profesor NIȚĂ Elena a luat drumul veșniciei.

Slujba de înmormântare a doamnei preotese avut loc în data de 04 noiembrie 2017, la Biserica Parohiei Sfântul Gheorghe – Prozanic.

După oficierea slujbei, trupul doamnei preotese a fost transportat și așezat în locul de veci, aflat la intrarea în cimitirul Parohiei Sfântul Gheorghe – Prozanic.

 

Soția mea – Doamna Preoteasă Elena s-a născut la 15 ianuarie 1979, în Iași. În anul 2006 obține licența în filologie ca urmare a absolvirii cursurilor Facultății de Litere din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, având dublă specializare: Limba și Literatura Română – Limba și Literatura Engleză.

În anul 2009, devine traducător și interpret limba engleză, autorizat de Ministerul Justiției prin ordinul numărul 23371.

În perioada 2012 – 2013, a urmat cursurile postuniversitare ale Facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București.

În perioada 2013 – 2014, a fost profesor de limba engleză, la Școala Gimnazială Federico Garcia Lorca din București cât și profesor de limba română la Liceul Teoretic Bilingv Decebal din București.

În perioada 2015 – 2016, a fost profesor de limba română la Colegiul Național Octav Onicescu din București.

În perioada 2016 – 2017, a fost profesor de limba engleză, la Școala Gimnazială Constantin Brâncoveanu din Vasilați – județul Călărași.

Soția mea, doamna Preoteasă Elena, în scurta carieră didactică a fost apreciată de colegi, elevi și de inspectorii școlari de specialitate, din București și județele Ilfov și Călărași, fiind caracterizată drept „un om deosebit” și „o profesoară bine pregătită, un bun pedagog”.

 

Toţi cei care au cunoscut-o şi au preţuit-o pe soția mea, doamna preoteasă Elena sunt invitaţi la rugăciunile întru pomenirea ei, ce vor avea loc duminică, 3 noiembrie , după Sfânta Liturghie, în Biserica Parohiei Sfântul Gheorghe – Prozanic .

 

Mă rog Bunului Dumnezeu să o odihnească pe soția mea – Doamna Preoteasă Elena,
în pacea şi lumina Împărăţiei cerurilor!   Veșnica ei pomenire din neam în neam!

 

 

A consemnat cu putere de la Dumnezeu, Preacucernicul Preot Niță Stefan Cătălin, Paroh al Parohiei „Sfântul Gheorghe” Prozanic

0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...