01 Noiembrie 2020 – Pomenire pentru doamna preoteasă Elena, la trei ani de la trecerea la Domnul

Duminică, 01 noiembrie 2020, a avut loc la Parohia Sfântul Gheorghe Prozanic, slujba de pomenire a doamnei preotese a parohiei Sfântul Gheorghe Prozanic, profesor NIȚĂ Elena, la împlinirea a trei ani de la adormirea sa. Slujba a fost oficiată de preacucernicul părinte Niță Ștefan Cătălin, înconjurat de credincioși, prieteni și elevi ai doamnei preotese.

Doamna preoteasă a Parohiei Sfântul Gheorghe Prozanic, soția mea, profesor NIȚĂ Elena, a trecut la Domnul în dimineața zilei de 01 noiembrie 2017, la vârsta de 38 de ani.

Slujba de înmormântare a doamnei preotese avut loc în data de 04 noiembrie 2017, la Biserica Parohiei Sfântul Gheorghe Prozanic.

După oficierea slujbei, trupul doamnei preotese a fost transportat și așezat în locul de veci, aflat la intrarea în cimitirul Parohiei Sfântul Gheorghe Prozanic.

Nădăjduind că este o despărțire vremelnică, întrucât ne vom reîntâlni, așa cum Hristos Domnul s-a reîntâlnit cu sfinții Săi apostoli după Înviere, Ne-am rugat cu toții, cei prezenți Domnului Iisus Hristos, Cel înviat din morţi, să odihnească sufletul doamnei preotese Elena, soția mea în lumina, pacea şi iubirea Preasfintei Treimi.


Ori de câte ori săvârşim slujba parastasului, ne gândim şi la sfârşitul nostru, medităm la viaţa veşnică, pentru că moartea este doar un prag de trecere într-un alt plan al existenţei. Deci, reiterăm credinţa noastră în învierea morţilor şi în viaţa nemuritoare, dar în acelaşi timp ne exprimăm nădejdea că Dumnezeu va face parte cu drepţii şi celor care au plecat, ca şi nouă care vom urma, mai devreme sau mai târziu, pentru că aceasta este condiţia omului pe pământ.

Veșnica ei pomenire din neam în neam!



A consemnat Preacucernicul Preot Niță Stefan Cătălin, Paroh al Parohiei „Sfântul Gheorghe” Prozanic


0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...