13.607 lei sprijin financiar acordat de Fundația „Preoteasa Elena” a Parohiei Prozanic familiei Dinu prin campania „Cine pe cel în nevoi îl ajută, pe Dumnezeu împrumută”

„Să faci fapte bune, în toate zilele vieţii tale […]. De la nici un sărac să nu-ţi întorci faţa ta, şi atunci nici de la tine nu se va întoarce faţa lui Dumnezeu” (Tobie 4, 5 şi 7).

 În noaptea de 11 spre 12 noiembrie 2021, a avut loc un eveniment nefericit, familia Dinu Ion și Mihaela din parohia noastră a pierdut într-un incendiu devastator agoniseala de-o viață.

În acest sens, Parohia Prozanic și Fundația „Preoteasa Elena”, la inițiativa preotului paroh, având sprijinul și ajutorul, consiliului parohial, comitetului parohial, a Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu” Vasilați, și nu în ultimul rând a tuturor proprietarilor de magazine de pe raza parohiei dar și a localității Vasilați, a organizat în perioada 13 noiembrie – 21 noiembrie 2021, campania de strângere de fonduri „Cine pe cel în nevoi îl ajută, pe Dumnezeu împrumută”, care să vină în sprijinul construcției unei noi case pentru familia greu încercată în urma incendiului din noaptea de 11 spre 12 noiembrie 2021.

Cu această ocazie, în campania de strângere de fonduri „Cine pe cel în nevoi îl ajută, pe Dumnezeu împrumută”, prin Fundația „Preoteasa Elena” a Parohiei „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” Prozanic din comuna Vasilați, județul Călărași, s-a strâns suma totală de 13.607 lei după cum urmează:

Suma de 13.607 lei, a fost atent distribuită, familiei Dinu Ion și Mihaela din parohia noastră, care se află într-o situaţie deosebită şi cărora ajutorul nostru le era imperios necesar.

Adresăm mulțumiri tuturor celor care sub o formă sau alta s-au implicat în campania de strângere de fonduri „Cine pe cel în nevoi îl ajută, pe Dumnezeu împrumută” și ne rugăm Domnului nostru Iisus Hristos să răsplătească tuturor, dărnicia arătată familiei Dinu, cu pace, sănătate, putere de muncă, bunăstare, bucurie sfântă şi multe împliniri duhovniceşti.

A consemnat Preacucernicul Preot Niță Stefan Cătălin

Paroh al Parohiei „Sfântul Gheorghe” Prozanic

0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...