Parohia Prozanic a participat la Concursul Național de Toacă, „Veniți creștini, la rugăciune” – ediția a IX- a – Ogoru, 16 Iunie 2023

Parohia Sfântul Gheorghe Prozanic din cadrul Protopopiatului Olteniţa, a participat anul acesta prin elevul Guțu Ionuț Mădălin din clasa a IV – a, de la Școala Gimnazială Constantin Brâncoveanu din comuna Vasilați, județul Călărași și component al grupului de copii și tineret „Preoteasa Elena”coordonat de părintele paroh NIȚĂ Ștefan Cătălin și de doamna profesor  Durlan Ștefana, specialitatea religie, de la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” din Vasilați, județul Călărași, la a IX- a ediție a Concursului Național de Toacă „Veniți creștini, la rugăciune !”.

A IX- a ediție a Concursului Național de Toacă ,,Veniți creștini, la rugăciune !" a fost organizată de către parohia Sfântul Ierarh Spiridon – Ogoru din Protopopiatul Lehliu și a reunit peste 65 de concurenți din întreaga regiune.

Concursul de toacă „Veniți creștini la rugăciune” a avut loc duminică, 16 iunie 2024, în parohia Ogoru. Participanții, veniți din diverse colțuri ale țării, au fost împărțiți în mai multe categorii de vârstă și nivel de experiență, astfel încât fiecare să aibă șansa de a-și demonstra talentul și dedicarea.

Pe parcursul întregii zile, sunetele ritmice ale toacei au răsunat în parohia Ogoru, fiecare concurent aducându-și propria interpretare și stil în fața unui juriu competent și a unui public entuziast. Fiecare categorie a avut câștigători, iar premiile au fost acordate pentru performanțele remarcabile, tehnica desăvârșită și creativitatea demonstrată. De la cei mai tineri participanți, până la cei mai experimentați, toți au primit aprecieri și recompense pentru efortul și talentul lor.

Concursul a beneficiat de un juriu format din personalități de seamă din domeniul muzicii bisericești și al culturii tradiționale.

Reprezentantul parohiei Sfântul Gheorghe Prozanic din cadrul Protopopiatului Olteniţa, Guțu Ionuț Mădălin, din clasa a IV – a, participant pentru prima dată la acest concurs a obținut pentru interpretarea plăcută, premiul „Mențiune”.

A consemnat:

Preacucernicul Preot Niță Stefan Cătălin,

Paroh al Parohiei „Sfântul Gheorghe” Prozanic

0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...